Політика конфіденційності

Політика конфіденційності веб-сайтів

прагне до збереження вашої конфіденційності. Зв'яжіться з нами, якщо у вас є будь-які питання або проблеми щодо використання Ваших Особистих даних, і ми з радістю допоможемо Вам.

Використовуючи цей сайт та / або наші служби, ви погоджуєтесь на обробку ваших особистих даних, як описано в цій Політиці конфіденційності.

Зміст

  1. Визначення, що використовуються в цій Політиці
  2. Принципи захисту даних ми дотримуємось
  3. Які права ви маєте щодо ваших особистих даних?
  4. Які особисті дані ми збираємо про вас
  5. Як ми використовуємо Ваші Особисті дані
  6. Хто ще має доступ до ваших особистих даних?
  7. Як ми захищаємо ваші дані
  8. Інформація про печиво
  9. Контактна інформація

Визначення

Особисті дані- будь-яка інформація про ідентифіковану чи ідентифіковану фізичну особу.
Обробка- будь-яка операція або сукупність операцій, що виконуються на Особистих даних або на набори персональних даних.
Суб'єкт даних- фізична особа, особисті дані якої обробляються.
Дитина - фізична особа під 16 років.
Ми нас (капіталізовані чи ні) -

Принципи захисту даних

Ми обіцяємо дотримуватися наступних принципів захисту даних:

  • Обробка є законною, справедливою, прозорою. Наша обробка діяльності має законні підстави. Ми завжди розглядаємо ваші права перед обробкою персональних даних. Ми надамо вам інформацію стосовно обробки за запитом.
  • Обробка обмежена ціллю. Наша діяльність з обробки відповідає цілям, за якими зібрані особисті дані.
  • Обробка здійснюється за мінімальними даними. Ми збираємо та обробляємо лише мінімальну кількість персональних даних, необхідних для будь-яких цілей.
  • Обробка обмежена періодом часу. Ми не будемо зберігати ваші особисті дані довше, ніж потрібно.
  • Ми зробимо все можливе, щоб забезпечити точність даних.
  • Ми зробимо все можливе, щоб забезпечити цілісність та конфіденційність даних.

Дані Права суб'єкта

Дані Тема має такі права:

  1. Право на інформацію - це означає, що ви повинні правильно знати, чи обробляються ваші Особисті дані; які дані збираються, звідки він отримується і чому і кому вона обробляється.
  2. Право доступу - це означає, що ви маєте право доступу до даних, зібраних з / про вас. Це включає ваше право вимагати та отримати копію ваших зібраних особистих даних.
  3. Право на виправлення - це означає, що ви маєте право вимагати виправлення або стирання ваших персональних даних, що є неточним або неповним.
  4. Право на стирання - це означає, що за певних обставин ви можете вимагати, щоб ваші особисті дані були стерті з наших записів.
  5. Право обмежувати обробку - це означає, що при застосуванні певних умов ви маєте право обмежити обробку ваших особистих даних.
  6. Право на заперечення проти обробки - це означає, що у деяких випадках ви маєте право заперечувати проти обробки ваших особистих даних, наприклад, у випадку прямого маркетингу.
  7. Право на заперечення проти автоматизованої обробки - це означає, що ви маєте право заперечувати проти автоматизованої обробки, включаючи профілювання; і не підлягає прийняттю рішення, заснованого виключно на автоматизованій обробці. Це право ви можете здійснювати, коли виникає результат профілювання, який створює правові наслідки, що стосуються або суттєво впливають на вас.
  8. Право на переносність даних - ви маєте право отримувати свої Особисті дані у машиночитаному форматі або, якщо це можливо, як пряму передачу від одного процесора до іншого.
  9. Право подати скаргу - у тому випадку, якщо ми відмовимося від вашого запиту в рамках права доступу, ми надамо вам причину щодо причини. Якщо ви не задоволені тим, як ваш запит оброблено, зв'яжіться з нами.
  10. Право на допомогуНаглядовий орган- це означає, що ви маєте право на допомогу контролюючого органу та право на інші засоби правового захисту, такі як вимагання відшкодування збитків.
  11. Право на зняття згоди - ви маєте право відкликати будь-яку згоду на обробку ваших особистих даних.

Дані ми збираємо

Інформація, яку ви нам надали
Це може бути ваша адреса електронної пошти, ім'я, платіжна адреса, домашня адреса тощо - переважно інформація, необхідна для доставки продукту / послуги або для покращення досвіду роботи з нами. Ми зберігаємо надану вами інформацію, щоб ви могли коментувати чи виконувати інші дії на веб-сайті. Ця інформація включає, наприклад, ваше ім'я та адресу електронної пошти.

Інформація про вас автоматично збирається
Це включає в себе інформацію, яка автоматично зберігається файлами cookie та іншими інструментами сеансу. Наприклад, інформацію про вашу кошик для покупок, вашу IP-адресу, історію ваших покупок (якщо є) і т. Д. Ця інформація використовується для покращення вашого досвіду роботи з клієнтами. Коли ви користуєтесь нашими послугами або переглядаєте вміст нашого веб-сайту, ваша діяльність може бути зареєстрована.

Інформація від наших партнерів
Ми збираємо інформацію від наших довірених партнерів з підтвердженням того, що вони мають законну підставу, щоб поділитися цією інформацією з нами. Це інформація, яку ви надали безпосередньо або яку вони зібрали про вас на інших законних підставах. Цей список є: NCS Trust, EFL Trust.

Публічно доступна інформація
Ми можемо збирати інформацію про вас, яка є загальнодоступною.

Як ми використовуємо Ваші Особисті дані

Ми використовуємо Ваші Особисті дані, щоб:

  • надамо наше обслуговування вам. Це включає, наприклад, реєстрацію Вашого облікового запису; надаючи вам інші продукти та послуги, які ви просили; надати вам рекламні продукти за вашим запитом і спілкуватися з вами щодо цих продуктів та послуг; спілкуватися і взаємодіяти з вами; та повідомлення про зміни в будь-якій службі.
  • покращити свій досвід роботи з клієнтами;
  • виконати зобов'язання за законом або контрактом;
  • повідомляти про молодіжну програму, яку ви або ваша дитина зареєстрували;
  • про історії успіху з наших молодіжних програм;
  • щоб підтримати вас чи вашу дитину в молодіжній програмі

Ми використовуємо Ваші Особисті дані на законних підставах та / або з Вашим згодою.

На підставі укладення договору або виконання зобов'язань за контрактом ми обробляємо Ваші Особисті дані для наступних цілей:

  • ідентифікувати вас;
  • надати вам послугу або надіслати / запропонувати вам товар;
  • спілкуватися як з продажем, так і з виставленням рахунків;
  • повідомляти про молодіжну програму, яку ви або ваша дитина зареєстрували;
  • про історії успіху з наших молодіжних програм;
  • щоб підтримати вас чи вашу дитину в молодіжній програмі

На підставі законних інтересів ми обробляємо Ваші Особисті дані для наступних цілей:

  • надіслати вам персоналізовані пропозиції * (від нас та / або наших ретельно відібраних партнерів);
  • адмініструвати та аналізувати нашу клієнтську базу (поведінку покупки та історію), щоб покращити якість, різноманітність та наявність пропонованих / наданих продуктів / послуг;
  • проводити опитування щодо задоволеності клієнтів;
  • повідомляти про молодіжну програму, яку ви або ваша дитина зареєстрували;
  • про історії успіху з наших молодіжних програм;
  • щоб підтримати вас чи вашу дитину в молодіжній програмі

Якщо ви не повідомляли нам інакше, ми вважаємо, що пропонуємо вам продукти / послуги, подібні або подібні до вашої історії закупівель / поведінку перегляду, щоб бути нашим законним інтересом.

З вашої згоди ми обробляємо ваші особисті дані для наступних цілей:

  • надіслати вам інформаційні бюлетені та пропозиції щодо кампанії (від нас та / або наших ретельно відібраних партнерів);
  • для інших цілей ми просимо вашу згоду;
  • повідомляти про молодіжну програму, яку ви або ваша дитина зареєстрували;
  • про історії успіху з наших молодіжних програм;
  • щоб підтримати вас чи вашу дитину в молодіжній програмі

Ми обробляємо Ваші Особисті дані, щоб виконувати зобов'язання, що випливають із закону та / або використовуємо Ваші Особисті дані для варіантів, передбачених законом. Ми залишаємо за собою право збирати анонімні Особисті дані та використовувати будь-які такі дані. Ми будемо використовувати дані, що не входять до сфери дії цієї Політики, тільки тоді, коли це анонімно. Ми не зберігаємо інформацію про білінг, таку як дані кредитної картки. Ми збережемо іншу інформацію про покупку, яку ви зібрали про вас, до тих пір, як це потрібно для цілей бухгалтерського обліку чи інших зобов'язань, що випливають із закону, але не довше, ніж 5 років.

Ми можемо обробляти Ваші Особисті дані для додаткових цілей, які не згадані тут, але сумісні з первісною метою, для якої були зібрані дані. Для цього ми забезпечимо:

  • зв'язок між цілями, контекстом та характером Особистих даних підходить для подальшої обробки;
  • подальша обробка не зашкодить вашим інтересам і
  • там буде відповідна гарантія для обробки.

Ми повідомимо Вам про подальшу обробку та цілі.

Хто ще може отримати доступ до ваших особистих даних?

Ми не передаємо Ваші Особисті дані стороннім особам. Персональні дані про вас в деяких випадках надаються нашим довіреним партнерам, щоб або зробити можливим надання послуги вам, або покращити ваш досвід роботи з клієнтами. Ми ділимося вашими даними з:

Наші партнери по обробці:

  • Paypal для платежів. Вам повідомляють, як відбувається цей процес.

Наші партнерські програми:

  • NCS Trust - тільки для програм NCS.
  • EFL Trust - тільки для програм NCS.

Ми працюємо тільки з Процесуючими партнерами, які здатні забезпечити належний рівень захисту Ваших Особистих даних. Ми розкриваємо Ваші Особисті дані третім сторонам або державним посадовим особам, коли ми юридично зобов'язуємося це зробити. Ми можемо розкрити Ваші Особисті дані третім особам, якщо ви згодні з ним або якщо є інші юридичні підстави.

Як ми захищаємо ваші дані

Ми докладаємо всіх зусиль, щоб зберегти Ваші особисті дані в безпеці. Ми використовуємо безпечні протоколи для зв'язку та передачі даних (таких як HTTPS). Ми використовуємо анонімні та псевдонімісти, де це підходить. Ми контролюємо наші системи для можливих вразливостей та нападів.

Навіть якщо ми намагаємося зробити все можливе, ми не можемо гарантувати безпеку інформації. Однак ми обіцяємо повідомити відповідні органи про порушення даних. Ми також повідомимо вас, якщо є загроза вашим правам або інтересам. Ми зробимо все можливе, щоб запобігти порушенням безпеки та допомогти органам влади, якщо виникнуть будь-які порушення.

Якщо у вас є обліковий запис у нас, зверніть увагу, що ви повинні зберігати своє ім'я користувача та пароль в таємниці.

діти

Ми не маємо наміру збирати або навмисно збирати інформацію від дітей віком 14 через наш веб-сайт. Як молодіжна благодійність, існує вимога збирати інформацію про молодих людей, котрі зацікавлені або відвідують наші програми. З батьками зв'язуються ці дані при наданні батьківських даних.

Печиво та інші технології, які ми використовуємо

Ми використовуємо файли cookie та / або подібні технології для аналізу поведінки клієнтів, адміністрування веб-сайту, відстеження рухів користувачів та збирання інформації про користувачів. Це зроблено для персоналізації та вдосконалення вашого досвіду з нами.

Файл cookie - це крихітний текстовий файл, що зберігається на вашому комп'ютері. Файли cookie зберігають інформацію, яка допомагає створювати сайти. Тільки ми можемо отримати доступ до файлів cookie, створених на нашому веб-сайті. Ви можете контролювати свої файли cookie на рівні браузера. Вибір відключення файлів cookie може перешкоджати використанню певних функцій.

Ми використовуємо файли cookie для наступних цілей:

  • Необхідні файли cookie - ці файли cookie потрібні для використання деяких важливих функцій на нашому веб-сайті, наприклад, для входу в систему. Ці файли cookie не збирають особисту інформацію.
  • Функціональні файли cookie - ці файли cookie забезпечують функціональність, що робить використання нашого сервісу більш зручним та забезпечує доступ до більш персоналізованих функцій. Наприклад, вони можуть запам'ятати своє ім'я та електронну пошту у форматі коментарів, тому вам не доведеться повторно вводити цю інформацію наступного разу, коли коментуєте.
  • Куки-файли Analytics - ці файли cookie використовуються для відстеження використання та ефективності нашого веб-сайту та служб
  • Рекламні файли cookie - ці файли cookie використовуються для розміщення реклами, яка відповідає вашим інтересам та вашим інтересам. Крім того, вони використовуються для обмеження кількості разів, коли ви бачите рекламу. Вони, як правило, розміщуються на веб-сайті рекламними мережами з дозволу оператора сайту. Ці файли cookie пам'ятають про те, що ви відвідали веб-сайт, і цю інформацію поділилися з іншими організаціями, такими як рекламодавці. Часто націлювання або рекламні файли cookie будуть пов'язані з функціями сайту, наданими іншою організацією.

Ви можете видалити файли cookie, що зберігаються на вашому комп'ютері, за допомогою параметрів веб-переглядача. Крім того, ви можете керувати деякими файлами cookie 3, використовуючи платформу для підвищення конфіденційності, таку як optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Для отримання додаткової інформації про кукі, відвідайте allaboutcookies.org.

Ми використовуємо Google Analytics для вимірювання трафіку на нашому веб-сайті. Google має свою політику конфіденційності, яку ви можете переглянути тут. Якщо ви хочете відмовитися від відстеження в Google Analytics, відвідайте сторінку Сторінка відмови від Google Analytics.

Контактна інформація

Орган нагляду за даними в Англії - https://ico.org.uk - ICO - Відділ інформаційної комісії

Element Society - зателефонуйте 0114 2999 214 для обговорення даних.

Зміни в політиці конфіденційності

Ми залишаємо за собою право змінити цю Політику конфіденційності.
Остання модифікація виконана 21 / 05 / 2018.

Елемент Товариства